26 - 28 Eylül 2018 tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde üniversitemize yeni başlayan öğrencilerimize yönelik olarak üç ayrı oturum halinde zorunlu ortak dersler sistemi tanıtım toplantıları düzenlendi. Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen etkinlikte sistem işleyişi hakkında detaylı bilgi verildi.

Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Erdi Okan YILMAZ'ın zorunlu ortak dersler sistemini tanıttığı toplantılarda, öğrenme yönetim sisteminin kullanımı, sanal sınıfa giriş ve sınavların uygulanması hakkında sunumlar gerçekleştirildi. Rektörlüğe bağlı bölüm başkanlıklarını temsilen katılan öğretim elemanları da Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Yabancı Dil ve Temel Bilgi Teknolojileri dersleri hakkında kısa sunumlar gerçekleştirdiler. Toplantılar soru - cevap bölümlerinin ardından sona erdi.

UZEMYO

28 Eylül 2018