Uşak Üniversitesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erhan BOZKURT, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İsmail Hakkı KINALIOĞLU, akademisyenler Uzm. Erdi Okan YILMAZ, Öğr. Gör. Cemil GÜNDÜZ, Öğr. Gör. Ali ERBEY ve Memur Sedat CARAN'dan oluşan bir heyet Sakarya Üniversitesi, Uzaktan Eğitim Merkezi'ne 1 Şubat 2018 tarihinde ziyarette bulundu.

Yapılan ziyarette, uzaktan eğitim çalışmaları hakkında bilgi alınmış, yürütülen programlar ve sistem işleyişi hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi tarafından yürütülmekte olan programlar incelenmiş, teknik ve idari sistem yapısı hakkında toplantı yapılmıştır.

Toplantı, Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezinin stüdyo, teknik ve idari birimlerinde yapılan incelemenin ardından sona erdi.

UZEMYO

11 Şubat 2018